ACTRIU

Lara Salvador Peydro és llicenciada en Interpretació per l’Institut de Teatre de Barcelona el 2011.

Amplia la seua formació realitzant cursos de creació i dramatúrgia amb Paco Zarzoso, Jordi Casanovas, Carles Alfaro, Los Corderos… interpretació amb Fernando Cames, body Weather amb Andrés Corchero, dansa contemporània amb Mauro Baharaona, Cristina Martí… i cant modern amb Celia Virroel, Joana Gomila i Lupe Azcano.

Compagina el seu treball com a actriu entre València i Barcelona amb la recerca de la seua pròpia veu, així naix La Peydro, un projecte que dóna resposta a aquesta necessitat.

Dels seus treballs com a actriu destaca “Nosotros no nos mataremos con pistolas” escrita i dirigida per Víctor Sánchez, premi MAX Autoria Revelació 2016. Per la qual Lara rep el premi de l’AAPV (sindicat d’actors i actrius professionals de València) Actriu Revelació 2015.

També de la mà de Sánchez, al gener de l’any 2015 viatja a Xile per interpretar el monòleg “Projecte València” al festival “Santiago OFF”. A finals d’any treballa en la peça “A España no la va a conocer ni la madre que la parió”.

Col·labora des del 2010 amb Amores Grup de Percussió, en diversos muntatges musicals, com “Bump”, “A colps” o “El latido del tiempo “. Actualment representen “Mama África” pel territori espanyol.

Altres treballs que cal destacar són el musical “Happy End” de Bertold Brecht i Kurt Weill, dirigit per Salva Bolta i Jesús Salvador Chapi, l’obra “Pels Pèls” dirigida per Santiago Sánchez, “Sacarina” de Davide Carenevalli dirigida per Sergi Torrecilla i “Alpenstock” de Remi de Vós dirigida per Ricard Soler.

Per aquesta última va obtindre el Premi “Millor Actriu” en els Premis BBVA de Teatre 2019.

Actualment en gira amb el monòleg “Els dies mentits” escrit i dirigit per Marta Aran, guardonat amb un premi MAX 2020, en la categoria d’autoria revelació.

Dels treballs d’audiovisual destaca el curtmetratge “El Replà” (2017) també guardonat amb el premi de “Millor actriu” en festival de Curtmetratges Ciutat d’Eivissa, i “Parany” una minisèrie d’À punt.

Teaser Nosotros no nos mataremos con pistolas
Teaser A España no la va a conocer ni la madre que la parió
Teaser Els dies mentits
Teaser Parany

Mètode de contacte:

✉️ soylapeydro@gmail.com 

? (+34) 670 887 683

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos ->   
Privacidad