QUÉ SABE NADIE

que sabe nadie

Qué sabe nadie o les cançons de Penèlope és el primer espectacle de La Peydro, convertit en peça llarga després d’haver estat guardonada amb el premi Russafa Escènica 2020.

Una obra d’autoficció que reconstrueix la memòria familiar de l’autora i explora sobre els sentiments de la soledat i l’espera, les absències i els traumes heretats. L’obra trenca a manera de reconciliació amb el silenci de el dolor i la tragèdia de la desaparició de familiars, amb el mutisme d’aquelles dones que esperen retorns impossibles.

Amb escenes i cançons com fragments d’un puzle irresoluble, la peça evoca la melodia com alleujament i bàlsam. Cançons de folklore popular i composicions pròpies del pare de l’autora, el reconegut músic i compositor Jesús Salvador Chapi, s’entrellacen en una versió íntima d’un cabaret però amb un llenguatge propi que serveix per drenar el dolor, per convertir-lo en bellesa, per curar , per despullar els secrets més íntims i fins i tot per oblidar en moments foscos.

Aquesta història comparteix un lloc comú amb totes les famílies, perquè el tema va més enllà de la desaparició. Perquè parla de punts de foscor, de secrets, de dolors callats, de mares desesperades, de pèrdues, de malalties que no volen ser nomenades, de conflictes que necessiten ser enterrats … i realment, què sap ningú?

Tràiler de l’espectacle

Fotografies de l’espectacle


Mètode de contacte:

✉️ soylapeydro@gmail.com

? (+34) 670 887 683

Fotografies: Josep Escuin.

Distribució: TDJ Producciones.

Teresa de Juan

? (+34) 618 345 588

✉️ cultura@tdjproducciones.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos ->   
Privacidad