CREACIONS

creacions
Foto de Josep Escuin.

La Peydro naix amb la intenció d’inspirar creacions on l’emoció siga l’eix vertebrador, generant propostes creatives amb una experiència única on l’espectador, actors i actrius, i l’espai escènic comparteixen un vincle.

Un projecte liderat per l’actriu Lara Salvador Peydro, on es busca un llenguatge propi a partir de la fusió de la música i el text. Un llenguatge original que transita fluidament entre els dos gèneres en una simbiosi que siga capaç d’aplegar allà on la paraula es queda curta, i els ritmes acompanyen, complementen o són els protagonistes.

Creacions què volen fomentar sinèrgies amb equips intergeneracionals. Qué sabe nadie o les cançons de Penélope, primera peça de La Peydro, treballa el vincle familiar dels dos intèrprets principals, però també ha motivat la relació de professionals de dues generacions diferents, on es conjuguen diverses aproximacions sobre el procés de producció, i s’aprofiten els diversos coneixements i competències de cada generació en un marc d’escolta i respecte.

Projectes creatius que, al cap i a la fi, volen arribar a despertar les emocions i la curiositat d’un ampli espectre de públic.


Mètode de contacte:

✉️ soylapeydro@gmail.com 

(+34) 670 887 683

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos ->   
Privacidad